လက္ဖက္ႏွပ္နည္းသစ္
လက္ဖက္ရွားပါးတဲ့ ႏိုင္ငံျခားေရာက္ လက္ဖက္ႀကိဳက္တဲ့ ေရႊျမန္မာေတြအတြက္ ဒီက အစ္မတစ္ေယာက္ဆီက ရတဲ့ လက္ဖက္လုပ္နည္းေလး ေ၀မွ်ခ်င္လို႕ပါ..
ခ်န္းနီမတို႕ဆီမွာလည္း လက္ဖက္ဆိုတာ ျမန္မာျပည္က လာတဲ့လူၾကံဳရွိမွ စားရတာ.. လာတဲ့လူၾကံဳတိုင္းကလည္း လက္ဖက္က အေလးခ်ိန္စီးေတာ့ ေတာ္ရံု မသယ္လာခ်င္ၾကဘူး.. ဒီကလူေတြကလည္း လက္ဖက္က ၾကိဳက္တတ္ပါဘိနဲ႕ဆိုေတာ့ လက္ဖက္ရေအာင္ ဘယ္လိုလုပ္ရင္ေကာင္းမလဲဆိုျပီး ေတြးေနၾကတာ ၾကာျပီ.. အဲဒါနဲ႕ပဲ အစ္မက စမ္းသပ္ၾကည့္တာကေန ေအာင္ျမင္သြားလို႔ ျပန္ၿပီး ေ၀မွ်တာပါ..
နီဒါန္းခ်ီေနတာ မ်ားေနျပီ.. နည္းက လြယ္လြယ္ေလးပါ..
လက္ဖက္ႏွပ္ဖို႕အတြက္ေတာ့ အာရွဆိုင္ေတြမွာ အလြယ္တကူ၀ယ္လို႕ရတဲ့ green tea လက္ဖက္ေျခာက္ေတြကိုပဲ သံုးပါတယ္..
လက္ဖက္ေျခာက္ေတြကို ျပန္ျပီး ေရေႏြးေငြ႕နဲ႕ေပါင္းလုိက္တာပါပဲ.. ေပါင္းလုိက္တဲ့အတြက္ေၾကာင့္ အရြက္ေလးေတြ ေပ်ာ့သြားျပီး အခါးရည္ေတြလည္း ထြက္မသြားပါဘူး..
ျပီးေတာ့ လက္ဖက္ႏွပ္သလိုပဲ သံပုရာသီး၊ ပုစြန္ေျခာက္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ တို႕နဲ႕ ကိုယ္ၾကိဳက္သလို ႏွပ္စား၊ သုပ္စားႏိုင္ပါတယ္..
ျမန္မာျပည္က လာတဲ့ လက္ဖက္လိုပဲ စားေကာင္းပါတယ္..
source: myanmarcupid
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
2 comments:
စမ္းလုပ္ၾကည့္အံုးမွ.. ေရးတင္ေပးတာ ေက်းဇူးေနာ္.. :)
LORONG KATA atau Lorong Kata adalah salah satu website yang dirancang oleh beberapa aktivis dan mahasiswa untuk menuangkan ide-ide publik dalam bentuk fiksi maupun semi-fiksi. Baik dalam konteks sosial, ekonomi, politik, dan olahraga maupun budaya. Asuransi Kendaraan MSIG
Post a Comment